U subotu druženje sa Tonijem Parsonsom: Dva mesta susreta za sve ljubitelje književnosti britanskog pisca

U subotu druženje sa Tonijem Parsonsom i u knjižari Laguna u Knez Mihailovoj 48 i na Sajmu knjiga

Autor: Promo
24.10.2024. 11:49
  • Podeli:
Parsons potpisivanje 4-671a17758eb64.webp Foto: Promo

Gost Sajma knjiga i Lagune, bestseler pisac Toni Parsons, u subotu 26. oktobra posetiće u 11 sati Delfi knjižaru i Lagunin klub čitalaca „Borislav Pekić“ u Knez Mihailovoj 48.

Ovo će biti i prilika za sve ljubitelje književnosti britanskog pisca da provedu vreme sa njim, porazgovaraju i dobiju potpis. 

Parsonsov najnoviji roman "Ubistvo za prezauzete“ svoju svetsku premijeru ima upravo u Beogradu, na Sajmu knjiga i to čak dva meseca pre objavljivanja u Velikoj Britaniji.

Parsons će takođe u subotu 26. oktobra od 17 sati potpisivati svoje knjige na štandu Lagune u Hali 1.

U "Ubistvu za prezauzete", sedmom nastavku serijala o detektivu Maksu Vulfu, inspirisanom istinitim događajem, upoznajemo Emu Mun koja je odslužila šesnaest teških godina zbog oružane pljačke u kojoj su poginula dva čoveka, a obogatilo ih se mnogo više. Ali nije progovorila. Nije odala ni saučesnike niti ubicu. I vreme je za naplatu starih dugova. 

Dok iskrsavaju tela nevinih i krivih, samo jedan čovek stoji između prevejane kriminalke i njene želje za osvetom. Čovek koju ju je svojevremeno uhapsio. Maks Vulf. Samohrani otac jedne tinejdžerke, nepopustljivi i neustrašivi detektiv koji nikome ništa nije dužan i ima sopstveni kodeks časti.

Ne propustite druženje sa Tonijem Parsonsom!

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()