MUP: Naši helikopteri značajno pomogli lokalizovanju požara na Sutjesci i Tjentištu

Posade naših helikoptera neumorno su radile i samo jutros do 10 časova izbacili čak 86 tona vode

14.08.2024. 12:40
  • Podeli:
deponija duboko helikopter mup srbije-663cb7523684d.webp Foto: MUP Srbije

Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo je danas da su helikopteri koje je je Srbija poslala dali veliki doprinos u lokalizovanju požara u nacionalnom parku Sutjeska i na Tjentištu.

"Naša posada sa helikopterima 'Bell 212' i 'Super Puma', koja je juče upućena da pomogne u gašenju požara u nacionalnom parku Sutjeska i na Tjentištu odlučno je krenula u akciju i dala svoj maksimalni doprinos u suzbijanju vatrene stihije", objavio je MUP na svom Instagram nalogu. 

Kako se navodi, posade naših helikoptera neumorno su radile i samo jutros do 10 časova izbacili čak 86 tona vode, uspevši da zajedno sa kolegama iz Republike Srpske lokalizuju požar.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()