Oštećena cev gasovoda na Zvezdari, stanari bili evakuisani

Merenjem je utvrđeno da nema gasa u zgradi i nema opasnosti za ljude

14.11.2023. 19:39
  • Podeli:
vatrogasci MUP-6467599721f0f.webp Foto: MUP

Stanari u Šejkinoj ulici na Zvezdari bili su danas evakuisani nakon što je prijavljeno da je oštećena cev gasovoda, javlja izveštač Tanjuga sa lica mesta.

Stanari su se vratili u zgradu, a trenutno se radi na otkopavanju tog dela gasovoda kako bi se prvo zavrnuo gas i otklonio kvar. 

Na terenu je trenutno ekipa JKP ''Beogradski vodovod i kanalizacija''. 

Kako saznaje Tanjug, merenjem je utvrđeno da nema gasa u zgradi i nema opasnosti za građane. 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()