Brnabić: Republiku Gabon vidimo kao velikog prijatelja i važnog partnera

Naročita zahvalnost izražena je zbog podrške suverenitetu i teritorijalnom integritetu Srbije

22.05.2024. 15:33
  • Podeli:
rejmond ndong sima, ana brnabić - 22 maj 2024 - foto TANJUG NARODNA SKUPŠTINA SRBIJE PEĐA VUČKOVIĆ-664df38b26b51.webp Foto: TANJUG/NARODNA SKUPŠTINA SRBIJE/PEĐA VUČKOVIĆ

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je danas da Srbija Republiku Gabon smatra velikim prijateljem i važnim partnerom.

"Ponosni smo na prijateljstvo sa Republikom Gabon i ostajemo čvrsto opredeljeni za dalje unapređenje i produbljivanje sveukupne saradnje i ovu zemlju vidimo kao velikog prijatelja i važnog partnera. Drago mi je što održavamo i intenziviramo na visokom nivou politički i diplomatski dijalog, a trudiću se da to bude slučaj i sa naša dva parlamenta", napisala je Brnabić na svom Instagram nalogu.

Ona je zahvalila predsedniku Vlade Republike Gabon Rejmondu Ndongu Simi na vremenu koje je izdvojio da poseti Srbiju.

"Posebno hvala na podršci koju Gabon pruža Srbiji u suverenitetu i teritorijalnom integritetu", poručila je Brnabić.

Ona se danas sastala sa predsednikom Vlade Gabona Rejmondom Ndongom Simom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()