Brnabić: Sednica o litijumu će biti u redovnom zasednju

Današnja sednica je odložena usled nedostatka vremena

30.09.2024. 16:02
  • Podeli:
brnabić sava radovanoivć tanjug-66faaf4d93776.webp Foto: Sava Raovanović Tanjug

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić potvrdila je tokom vanredne sednice Skupštine o rebalansu budžeta da usled nedostatka vremena za održavanje vanredne sednice o litijumu, ova tema če se naći ndnevnom redu u okviru redovnoh skupštinskog zasednja.

Brnabić je poručila da će temu litijuma lično staviti na dnevni red Narodne skupštine i poručila da opozicija od ove rasprave neće moći da pobegne.

Predsednica Skupštine je u više navrata optužila predstavnike opozicije da je tražeći replike tokom ovog vanrednog zasednja namerno dugovlačila usvajanje budžeta kako ne bi bilo vremena za raspravu o izmenam Zakona koji su predstavnici opozicije podneli 10 septembra.

Brnabić je kao razlog za ovo ponašanje opozicije navela činjenicuda su u međuvremenu od podnošenja zahteva do danas postali svesni svojih popusta i da sada beže od odgovornosti.

Poslanici opozicije poručili su da će oni svakako podneti zahtev za održavanje ove sednice u redovnom zasedanju i da od rasprave o litijumu ne beže.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()