Brnabić: Važno je pokrenuti eru mnogo bližih političkih i ekonomskih odnosa Srbije i Republike Koreje

Premijerka je otvorila regionalnu konferenciju koja se održava u okviru Programa razmene znanja 2023, u organizaciji Korejske agencije za promociju trgovine i investicija

18.09.2023. 16:06
  • Podeli:
Ana Brnabić Tanjug ZORAN ŽESTIĆ-64be80bc3689a.webp Foto: Tanjug/ZORAN ŽESTIĆ

Premijerka Ana Brnabić otvorila je regionalnu konferenciju u organizaciji Korejske agencije za promociju trgovine i investicija, i poručila da je važno da se pokrene era mnogo bližih političkih i ekonomskih odnosa Srbije i Republike Koreje.

Ana Brnabić otvorila regionalnu konferenciju koja se održava u okviru Programa razmene znanja 2023, u organizaciji Korejske agencije za promociju trgovine i investicija.

Podsetila je da se nedavno vratila iz posete toj zemlji, da je tada potpisan Sporazum o uzajamnom podsticanju i promociji investicija, a da su sada počeli razgovori o ekonomskom partnerstvu Srbije i Republike Koreje.

“Zahvaljujući ovoj razmeni, mi možemo da se pohvalimo da imamo čak dva srpsko-korejska informaciona centra – jedan u Nišu, jedan u Beogradu“, istakla je Brnabićeva.

Važno je, kako je poručila, da se pokrene nova era u odnosima Republike Koreje i Srbije, era mnogo bližih političkih i ekonomskih odnosa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()