"Da zajedno sutrašnjicu učinimo još boljom": Predsednik Vučić čestitao Kurban-bajram

"Srbija je naša zajednička kuća, u kojoj se svako od nas oseća sigurno, ispovedajući veru svojih predaka i prenoseći je svojim potomcima", napisao je Vučić

15.06.2024. 19:00
  • Podeli:
aleksandar vučić, 10 mart 2024 - foto Tanjug Sava Radovanović (1)-65ee111a0e857.webp Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas predstojeći Kurban-bajram reisu-l-ulemi Islamske zajednice Srbije i glavnom muftiji i predsedniku mešihata Islamske zajednice u Srbiji, kao i svim vernicima islamske veroispovesti.

"Neka duh Kurban-bajrama bude podsticaj da našu Srbiju nastavimo da gradimo onako kako mi mislimo da treba, negujući mir i slogu. Zajedno, i samo tako, možemo našu sutrašnjicu učiniti još boljom", naveo je Vučić u čestitki. 

Predsednik je poželeo vernicima da praznične dane provedu u radosti i da je dele "sa svojim bližnjima, komšijama i prijateljima, a da nas duh ovog velikog praznika sve ispuni vrlinama humanosti, saradnje i praštanja.

"Srbija je naša zajednička kuća, u kojoj se svako od nas oseća sigurno, ispovedajući veru svojih predaka i prenoseći je svojim potomcima", napisao je Vučić.   

"Neka vam plemeniti Kurban-bajram bude blagosloven. Kurban-bajram šerif mubarek olsun!”, navodi se u čestitki predsednika Republike.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()