Danas sednica Vlade Srbije: Prisustvuje predsednik Aleksandar Vučić

Predsednik će sednici prisustvovati na poziv premijerke Srbije Ane Brnabić

25.04.2023. 08:20
  • Podeli:
Aleksandar Vučić Tanjug Zoran Žestić (2)-6446795d206d2-64476d5fac123.webp Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Sednica Vlade Srbije na kojoj će prisustvovati Aleksandar Vučić biće održana danas u 10 časova u "Palati Srbija". Predsednik će sednici prisustvovati na poziv premijerke Srbije Ane Brnabić.

Pretpostavlja se da će predsednik sa ministrima razgovarati o situaciji na Kosovu i Metohiji, koja je dodatno zakomplikovana namerom Prištine da postavi gradonačelnike Albance u četiri srpske opštine na sever KiM, iako su naši sunarodnici bojkotovali izbore održane u nedelju.

Takođe, biće reči i o pritiscima na Beograd, aplikaciji lažne države za članstvo u Savetu Evrope koja je danas prošla Komitet ministara i poslata u Parlamentarnu skupštinu, o novoj rundi dijaloga Beograda i Prištine koja je zakazana za 2. maj, kao i o ekonomskoj situaciji.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()