Dijalog u Briselu: Petković prvi za stolom - najpre bilateralni, pa trilateralni sastanak

Predviđeni su razgovori o Statutu Zajednice srpskih opština, energetici i nestalima

16.11.2023. 10:01
  • Podeli:
Petar Petković Tanjug VLADIMIR ŠPORČIĆ-64675ad0187c7.webp Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

U Briselu se danas održava nova runda dijaloga na tehničkom nivou, a kako saznaje Tanjug sastanci će najpre biti u bilateralnom, a zatim trilateralnom formatu.

Kako je naveo izvor iz EU, najpre će biti održan bilateralni sastanak sa delegacijom Beograda, koju predvodi direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.

Delegacija je doputovala sinoć u Brisel, a u njoj je 18 eksperata, koji su najbolje pripremljeni za razgovore o svim predviđenim temama, o Statutu ZSO, energetici, nestalima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()