Završen protest "Srbija protiv nasilja": Najavljena nova forma okupljanja

Organizatori su poručili da više neće biti više redovnih okupljanja u Beogradu subotom

04.11.2023. 20:09
  • Podeli:
srbija protiv nasilja protest vladimir šporičić tanjug-653413c5a41ce.webp Foto: Vladimir Šporičić/Tanjug

Predstavnici dela opozicije večeras su u Beogradu održali protestnu šetnju pod nazivom "Srbija protiv nasilja" koja je počela okupljanjem ispred zgrade Narodne skupštine Srbije u 18 sati, a zatim se Dečanskom, Makedonskom i Svetogorskom kretala do zgrade Radio televizije Srbije (RTS).

Šetnji su prisustvovali i lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta, predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, poslanica DS Dragana Rakić, poslanik DS Srđan Milivojević, predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, zamenik predsednika SSP Borko Stefanović kao organizatori šetnje i predstavnici "jedinstvene kolone" odnosno koalicije stranaka koju su formirali za predstojeće izbore 17. decembra.

Protestna šetnja završena je nešto posle 19 časova, ispred zgrade RTS, a nakon što su se okupljeni građani i organizatori šetnje razišli, saobraćaj je ponovo uspostavljen. 

Organizatori su poručili da više neće biti više redovnih okupljanja u Beogradu subotom i najavili novu formu protesta. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()