Kurti formira kancelarije za Preševo, Medveđu i Bujanovac

On je imenovao Arditu Sinani za političku savetnicu za te opštine, što je prvi korak ka formiranju kancelarije

20.09.2022. 09:21
  • Podeli:
Aljbin Kurti_Reuters-1663658489695.webp Foto: Reuters

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti najavio je danas formiranje kancelarije za Preševo, Medveđu i Bujanovac, u okviru njegovog kabineta.

Kurti je imenovao Arditu Sinani za političku savetnicu za Preševo, Medveđu i Bujanovac, navodi se u saopštenju njegovog kabineta i dodaje da je to prvi korak ka formiranju kancelarije za Preševo, Medveđu i Bujanovac, kojom će koordinisati Sinani, prenela je Koha ditore.

"Ova kancelarija će biti u funkciji poboljšanja položaja Albanaca u ovim opštinama, održavanja dobrih odnosa i povećanja institucionalne saradnje za zaštitu i unapređenje njihovih prava", navodi se u saopštenju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()