Ministra Tončeva Vlada zadužila za razvoj nedovoljno razvijenih opština

Novica Tončev je u Vladi Srbije ministar bez portfelja

26.11.2022. 13:28
  • Podeli:
novica tončev vlada srbije-1669465678264.webp Foto: Vlada Srbije

Ministar bez portfelja Novica Tončev, odlukom Vlade Srbije, dobio je zaduženje da se bavi razvojem nedovoljno razvijenih opština.

U odluci predsednice vlade Ane Brnabić koja je objavljena u Službenom glasniku navodi se da je Tončev zadužen da prati stanje, predlaže mere i učestvuje u koordinaciji aktivnost u oblasti unapređenja razvoja nedovoljno razvijenih opština.

Ranije su i druga dva ministra bez portfelja u Vladi Srbije Edin Ðerlek i Ðorđe Milićević dobili nadleznosti kojima će se baviti.

Milićević je zadužen da predlaže mere i učestvuje u koordinaciji aktivnosti u oblasti državnih odnosa sa dijasporom a Ðerlek je zadužen za mere i koordinaciju u oblasti ravnomernog ekonomskog razvoja.

Vlada Srbije, koju vodi Ana Brnabić, izabrana je 26. oktobra i čini je 25 resornih ministara i tri bez portfelja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()