Nema kvoruma: Sednica Skupštine odložena za sutra

Sednici je trebalo da prisustvuje i premijerka Srbije Ana Brnabić

14.06.2023. 12:10
  • Podeli:
skupština vlada srbija žalost tanjug SAVA RADOVANOVIĆ-645500eb8004f.webp Foto: Tanjug/SAVA RADOVANOVIĆ

Sednica Skupštine Srbije odložena je za sutra zbog nedostatka kvoruma.

Poslanici Skupštine Srbije trebalo je danas da nastave raspravu o predlogu za smenu ministra policije Bratislava Gašića, što je jedan od zahteva sa političkih protesta "Srbija protiv nasilja".

Sednici je trebalo da prisustvuje i premijerka Srbije Ana Brnabić. 

Tokom jučerašnjeg zasedanja, završena je rasprava o formiranju Anketnog odbora kako bi se utvrdile okolnosti pod kojima su se dogodile tragedije u OŠ "Vladislav Ribnikar" i u okolini Mladenovca.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()