Održana Osnivačka skupština buduće stranke "Mi - Glas iz naroda"

Izuzev statuta i programa stranke, čelnici i delegati pokreta izglasali su i buduću statutarnu komisiju i nadzorni odbor

26.02.2024. 16:46
  • Podeli:
Osnivacka skupstina politicke stranke Mi - Glas iz naroda, politička stranka - 25 feb 2024 - Antonio Ahel ATAImages (2)-65dcb22886d6c.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pokret "Mi - Glas iz naroda" održao je Osnivačku skupštinu stranke u Beogradu pred oko dve stotine delegata, kojima je predstavljen i stavljen na usvajanje statut i program buduće partije.

Pored osnivača pokreta, Siniše Ljepojevića, Jovana Janjića, Dragana Stanojevića, Mitra Kovača i Branka Pavlovića, na čelu stranačke skupštine, koja je održana juče, bile su i narodne poslanice, Ana Krstić i Ana Ivanović, saopštio je pokret "Mi - Glas iz naroda".

Izuzev statuta i programa stranke, čelnici i delegati pokreta "Mi - Glas iz naroda" izglasali su i buduću statutarnu komisiju i nadzorni odbor.

"Skup je protekao u prijateljskoj atmosferi, posle čega je, iza zatvorenih vrata, usledio dug razgovor o najbitnijim pitanjima i budućem delovanju stranke", dodaje se u saopštenju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()