Petković: 'Koha' lažirala moju izjavu, pokušavaju da sakriju rezultate dogovora

'Sačuvali smo KM tablice', poručio je šef Kancelarije za KiM

24.11.2022. 09:47
  • Podeli:
Petar Petković_Foto Tanjug Sava Radovanović-1669276970291.webp Foto: Tanjug / Sava Radovanović

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je putem Tvitera da je u Prištini nastala panika zbog dogovora oko registarskih tablica.

"Panika u Prištini zbog dogovora! Koha je objavila tekst u kojem je lažirala moju izjavu. Bukvalno više rečenica je potpuno izmišljeno! Informacionim ratom, Priština pokušava da sakrije rezultate dogovora o tablicama. Sačuvali smo KM tablice", istakao je Petković.

Dogovor Beograda i Prištine o registarskim tablicama koji je postignut u Briselu znači da nema nikakve kaznene politike premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija prema Srbima koji voze automobile sa KM tablicama, kao i da je Kurti prihvatio sve ono što je prethodnih dana odbijao, rekao je Petković ranije za Tanjug.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()