Petković otputovao u Brisel pred sutrašnju rundu dijaloga Beograd – Priština

Pre početka razgovora delegacija Beograda i Prištine, Petković bi trebalo da se sastane sa izaslanikom EU za dijalog Miroslavom Lajčakom

14.05.2023. 14:09
  • Podeli:
Petar Petković_Foto Tanjug_Vlada Srbije_Slobodan Miljević-6387a27abdc09.webp Foto: Tanjug / Vlada Srbije / Slobodan Miljević

Delegacija Beograda predvođena direktorom Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petrom Petkovićem krenula je put Brisela gde ih sutra očekuje nova runda dijaloga sa Prištinom na nivou glavnih pregovarača.

Kako je Tanjugu rečeno u Kancelariji za KiM, početak razgovora delegacije Beograda očekuje se sutra u 10.30 sati u zgradi Evropske službe za spoljne poslove (EEAS).

Petković bi trebalo prvo da se sastane sa specijalnim izaslanikom Evropske unije u dijalogu Miroslavom Lajčakom, a zatim su predviđeni direktni razgovori delegacija Beograda i Prištine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()