Petković: Svečlja potvrdio koliko se boji srpske sloge

Dobili smo potvrdu koliko se Dželjalj Svečlja plaši Milana Radoičića i srpske snage i sloge iskazane na skupu i prethodnih dana barikadama, poručio šef Kancelarije za KiM

23.12.2022. 09:15
  • Podeli:
tan2022-7-31-192026188-0-petar-petkovic-foto-tanjug-tara-radovanovic.jpg Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Direktor Kancelarija za Kosovo i Metohiju Petar Petković saopštio je da je ministar unutrašnjih poslova privremnih prištinskih institucija Kosova Dželjalj Svečlja potvrdio koliko se boji potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića, kao i srpske snage i sloge.

"Dobili smo potvrdu koliko se Dželjalj Svečlja plaši Milana Radoičića i srpske snage i sloge iskazane na skupu i prethodnih dana barikadama, kada je zbog njega "hrabro" sazvao i konferenciju za medije", napisao je Petković na svom Fejsbuk nalogu.

Dodao je da je sigurno da će Milan Radoičić uvek biti "opsesija Svečlje i ostalih ekstremista" i da jedino što će pasti jeste "Kurtijev teror, koji srpski narod neće da trpi".

Petković je objavio i fotografije sa jučerašnjeg protesta Srba u Rudaru na severu Kosova i Metohije.

Svečlja je juče rekao da Priština čeka da Kfor reaguje i ukloni barikade na severu Kosova i Metohije koje su postavili Srbi, te da će ih u suprotnom ukloniti kosovska policija.

On je na konferenciji za novinare naveo i da kosovska policija prikuplja informacije o potpredsedniku Srpske liste Milanu Radoičiću i da će on "pre ili kasnije pasti u ruke kosovske policije".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()