Pobratimili se gradovi Kragujevac i Milvoki: Grade se mostovi između SAD i Srbije

Tim povodom čestitke je uputio i ambasador Srbije u SAD Marko Đurić

27.01.2024. 21:42
  • Podeli:
srbija, sad, zastave srbije i sad, prijateljstvo - shutterstock-65b56be530c8d.webp Foto: Shutterstock

Grad Kragujevac i američki Milvoki postali su bratski gradovi, a dokumenta o bratimljenju potpisali su gradonačelnik Milvokija, glavnog grada države Viskonsin, Kavalir Džonson i predsednik Privremenog organa Kragujevca Nikola Dašić.

"Danas smo formalizovali odnos grada pobratima između grada Milvokija i Kragujevca u Srbiji. Ovo je odlična prilika za ekonomsku interakciju i kulturnu razmenu“, objavio je Džonson na mreži X (Tviter).

Tim povodom ambasador Srbije u SAD Marko Đurić uputio je čestitke, navodeći da ovakva saradnja doprinosi jačanju bilateralnih veza.

"Izgradnja ovakvih mostova između Srbije i SAD doprinosi bližim bilateralnim odnosima i čvršćim vezama između naših naroda", poručio je Đurić na mreži X.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()