Policajcu osumnjičenom za ranjavanje Milana Jovanovića određen pritvor od 30 dana

Osnovni sud u Južnoj Mitrovici odlučio je da četvorici uhapšenih policajaca odredi meru pritvora.

13.04.2023. 18:17
  • Podeli:
ranjenisrbin-milan jovanovic foto kancelarija za kim-6435265b567d6.webp Foto: Kancelarija za KiM

Pripadniku Kosovske policije, koji je osumnjičen za ranjavanje Milana Jovanovića u ponedeljak uveče kod Bistričkog mosta, određen je pritvor od 30 dana, a tereti se za krivična dela "ubistvo u pokušaju" i "manipulisanje dokazima", prenosi Nacionale.

Osnovni sud u Južnoj Mitrovici odlučio je da četvorici uhapšenih policajaca odredi meru pritvora.

„K.P. je određen pritvor od 30 dana i osumnjičen je za krivična dela „ubistvo u pokušaju“ i „manipulisanje dokazima“, prenosi Zakletva za pravdu, a prenosi Kosovo Onlajn.

Kako dodaju, ostaloj trojici policijskih službenika koji su osumnjičeni za krivično delo „neprijavljivanje krivičnog dela“, S.U, F.M. i M.M., određena je mera kućnog pritvora od 30 dana.

Kosovska policija prvenstveno je saopštila da nije umešana u taj slučaj, ali dan kasnije, priznali su da je u pucnjavi u kojoj je povređen Srbin učestvovao policijski službenik.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()