Poznat datum održavanja sednice Skupštine kojoj će prisustvovati Vučić

Postoji mogućnost da će sednica trajati nekoliko dana

25.01.2023. 14:41
  • Podeli:
skupština srbija rade prelić tanjug-63d13159b3941.webp Foto: Rade Prelić Tanjug

Sednica Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji, na kojoj će prisustvovati predsednik Aleksandar Vučić, najverovatnije će početi 2. februara.

Prema nezvaničnim informacijama „Novosti“, rasprava će trajati dva, a možda i tri dana, kako bi predsednik mogao da odgovori na pitanja svih poslaničkih grupa.

Posle razgovora Vučića sa posrednicima Francuske, Nemačke, EU, SAD i Italije, dogovoreno je da francusko-nemački plan postane novi pregovarački okvir za dijalog Beograda i Prištine, o čemu će Vučić detaljnije govoriti pred poslanicima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()