Predsednik u kecelji: Vrhovni komandant pripremio i poslužio palačinke vojnicima u lozničkoj kasarni

Video snimak objavljen je na Instagramu

04.09.2024. 21:16
  • Podeli:
aleksandar vučić, 4 sept 2024 - foto Instagram avucic-66d8b1e86ab38.webp Foto: Instagram/avucic

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pripremio je danas i poslužio palačinke vojnicima u kasarni "Podnarednik Momčilo Gavrić" u Loznici.

Na video snimku objavljenom na Instagram nalogu buducnostsrbijeav vidi se kako predsednik priprema palačinke i služi ih vojnicima.

"Što mi dobro stoji kecelja, je l’ da? Sećam se svojih vojničkih dana, kao i večite želje da u kantini imamo palačinke. Sad je došlo vreme da tu želju ispunim našim vojnicima. Mada, u onim mojim starim tiganjima uvek mi je uspevalo, a ovde ništa. Bolje da ostavim i da poslužim vojnike, to mi barem ide. Momci, izvolite!", napisao je vrhovni komandant Vojske Srbije na Instagramu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()