Predsednik Vučić obišao radove na Prokopu

Radove je obišao sa Sinišom Malim, ministrom finansija

19.02.2023. 11:11
  • Podeli:
Aleksandar Vučić_Foto Tanjug_Zoran Žestić-63e4f4a2b6f60.webp Foto: Tanjug / Zoran Žestić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je jutros sa ministrom finansija Sinišom Malim radove na izgradnji železničke stanice Prokop i izrazio zadovoljstvo što radovi napreduju.

"Završili smo posao u Minhenu. Malo kasnije danas polećem za Abu Dabi, a srećan sam što ovde radovi na Prokopu, na glavnoj železničkoj stanici Beograd, napreduju, zahvalan Siniši Malom što me snima, zahvalan Gruji i njegovoj kompaniji što odlično rade posao, i očekujem da 20. oktobra, na Dan oslobođenja Beograda otvorimo velelepnu železničku stanicu", izjavio je Vučić. 

On je, u video snimku objavljenom na Instagramu buducnostsrbijeav, poručio da je reč o desetinama hiljada kvadrata novog prostora, fantastično opremljenog za moderan Beograd, za modernu Srbiju, i da se konačno vratimo železnici i najboljim vozovima.

"Ovo "sorry" je za Sinišu Malog kojeg sam probudio i naterao da dođe na gradilište. On je odgovoran i za snimak", napisao je Vučić u opisu videa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()