Prištinski mediji objavili da ROSU ide na sever KiM, policija demantovala

'To nije tačno', izjavio portparol kosovske policije Tanjug

05.11.2022. 16:45
  • Podeli:
Kosovo_Policija_ROSU_Foto Antonio Ahel ATAImages Pixsell-1667662732148.webp Foto: Antonio Ahel / ATA Images / Pixsell

Kosovske specijalne jedinice ROSU ušle su u Kosovsku Mitrovicu i krenule ka severu pokrajine, objavio je prištinski portal Koha.net pozivajući se na objavljeni video snimak na kojem se vide dva vozila specijalnih jedinica.

Koha je informaciju objavila bez potvrde tih informacija od strane prištinskih vlasti, navodeći da su pripadnici specijalne jedinica krenuli na sever nakon odluke Srba da napuste prištinske institucije.

Ubrzo potom je stigao i demanti te informacije. Portparol kosovske policije Baki Keljani je u izjavi za Tanjug rekao da se ROSU ne kreće ka severu  pokrajine.

"To nije tačno", rekao je Kiljani, demantujući pisanje Kohe.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()