Privilegija i partnerstvo: Brnabić se sastala sa šefom misije OEBS Bratuom i ambasadorom SAD Hilom

Ambasadori su poželeli premijerki mnogo uspeha u budućim aktivnostima i novim obavezama

15.03.2024. 15:08
  • Podeli:
jan bratu, kristofer hil, ana brnabić - 15 mart 2024 - foto Tanjug Vlada Republike Srbije Slobodan Miljević-65f4564acc500.webp Foto: Tanjug/Vlada Republike Srbije/Slobodan Miljević

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa šefom Misije OEBS Janom Bratuom i ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Kristoferom Hilom i tom prilikom istakla značaj međusobne saradnje u prethodnim godinama.

Brnabić je izrazila je svoju nadu da će ta uspešna saradnja biti nastavljena i u budućnosti, sa narednom Vladom, kao i sa njom lično. 

Takođe, premijerka se zahvalila ambasadorima na posvećenosti i dobroj volji koju su pokazali u svojim funkcijama i izrazila je sigurnost da će njihova saradnja biti od koristi za obe strane u narednom periodu. 

Ambasadori su istakli da su imali privilegiju da sarađuju sa predsednicom Brnabić i da su ostvarili dobar i partnerski odnos. 

Izrazili su svoje poštovanje prema njenom radu i angažovanju i poželeli joj mnogo uspeha u budućim aktivnostima i novim obavezama.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()