Protest 'Srbija protiv nasilja': Blokiran auto-put kod Mostarske petlje

Saobraćajnica je blokirana u oba pravca, a saobraćaj ne funkcioniše ni u Ulici Kneza Miloša

17.06.2023. 19:36
  • Podeli:
Protest Srbija protiv nasilja_Foto Tanjug_Zoran Žestić-648df10142dfc.webp Foto: Tanjug / Zoran Žestić

Učesnici protesta "Srbija protiv nasilja", u organizaciji dela opozicije, nakon protestne šetnje od Narodne skupštine, Ulicom Kneza Miloša, pored zgrade Vlade Srbije, stigli su do Mostarske petlje gde su blokirali auto-put.

Saobraćajnica je blokirana u oba pravca, a saobraćaj ne funkcioniše ni u Ulici Kneza Miloša.

Skup je počeo ispred Doma Narodne skupštine gde su još jednom pročitani zahtevi protesta, među kojima su ukidanje nacionalnih frekvencija televitijama Pink i Hepi, zabrana rijaliti programa i štampanih medija koji promovišu nasilje, kao i smene ministra unutrašnjih poslova i šefa BIA.

Protestne šetnje se istovremeno održavaju i u Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

U Nišu su učesnici protesta stigli ispred zgrade Palate pravde gde su blokirali saobraćaj i nakon, kratkog zadržavanja, nastavili šetnju ka Gradskoj upravi.

U Novom Sadu je planirana blokada puta u najprometnijoj Partizanskoj ulici, koja izlazi na autoput, dok su u Kragujevcu učesnici okupljeni u Velikom parku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()