Skupština Srbije nastavlja rad: Treći dan rasprave o izboru predsednika parlamenta

Predsedavajući Skupštini Stojan Radenović zakazao je za sredu u 10 časova nastavak sednice i glasanje o izboru predsednika parlamenta.

20.03.2024. 09:07
  • Podeli:
skupština srbije nemanja jovanović tanjug-65f85d4b271c1.webp Foto: Nemanja Jovanović/Tanjug

Poslanici Skupštine Srbije raspravljaće treći dan za redom o izboru predsednika parlamenta na konstitutivnoj sednici. Jedini predloženi kandidat je dosadašnja predsednica Vlade i potpredsednica Srpske napredne stranke Ana Brnabić.

Predsedavajući Skupštini Stojan Radenović zakazao je za sredu u 10 časova nastavak sednice i glasanje o izboru predsednika parlamenta.

Drugi dan rasprave započeo je mirno, ali su usledila dobacivanja, međusobne uvrede poslanika vlasti i opozicije, kao i koškanje ispred govornice predsedavajućeg, zbog čega je u salu ušlo obezbeđenje.

Poslanici vlasti i opozicije nastavili su sa međusobnim optužbama i pozivanjem na Poslovnik, a rad Skupštine obeležile su burne polemike o temama koje nisu na dnevnom redu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()