Specijalne jedinice ROSU ušle u dvorište vrtića u Leposaviću

Juče su u dvorište istog vrtića ušla i terenska vozila pripadnika Kfora.

08.12.2022. 15:15
  • Podeli:
Kosovo_Policija_ROSU_Foto Antonio Ahel ATAImages Pixsell-1667662732148.webp Foto: Antonio Ahel / ATA Images / Pixsell

U dvorište dečjeg vrtića u Leposaviću danas oko 13 časova ušla su vozila specijalnih jedinica kosovske policije (ROSU).

Među vozilima je bilo i borno vozilo, koja su posle kraćeg zadržavanja ispod prozora objekta u kome se nalaze deca predškolskog uzrasta, napustila krug obdaništa.

Juče su u dvorište istog vrtića ušla i terenska vozila pripadnika Kfora.

Komanda KFOR-a je kasnije izdala saopštenje u kojem se izvinila zbog incidenta.

U saopštenju se objašnjava da je kolona KFOR, pokušavajući da dođe do odredišta, svojim vozilima ''slučajno skrenula u pogrešnu ulicu, ćorsokak''.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()