Sprema li se novo zlo za Srbe? Britanski ambasador posetio Zubin Potok, Leposavić i severnu Mitrovicu

Džonatan Hargrivs bio je danas u tri srpske opštine na severu Kosova i Metohije

23.07.2024. 21:01
  • Podeli:
Kosovska Mitrovica_Foto Profimedia-63ea3519de1c9.webp Foto: Profimedia

Ambasador Velike Britanije u Prištini Džonatan Hargrivs posetio je danas tri srpske opštine na severu Kosovu i Metohiji i poručio da mu je bilo korisno da ''sasluša zabrinutost i nade Srba na Kosovu''.

''Uživao sam u današnjoj poseti Zubinom potoku, Leposaviću i severnoj Mitrovici. Toliko je bilo korisno saslušati zabrinutost i nade Srba na Kosovu. Radujem se još mnogim posetama ovom području'', napisao je Hargrivs na svom nalogu na mreži Fejsbuk.

Ipak, ako znamo da su Britanci među najvećim sponzorima terorista na Kosmetu, da konstantno rade protiv srpskih interesa na svim poljima - ne samo na nezakonitom odvajanju dela naše teritorije - realnije je postaviti pitanje na kakvom planu za novi pogrom Srba rade britanski službenici, nego poverovati da iole razmišljaju o zabrintim Srbima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()