Stefanovićev oproštaj od pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

„Naša vojska danas jedna od vodećih sila u regionu, takva da svojom snagom garantuje miran san našeg naroda i stabilnost naše zemlje“

24.10.2022. 13:51
  • Podeli:
nebojsa-stefanovic-fototanjugtara-radovanovic.jpg

Dosadašni ministar odbrane Nebojša Stefanović zahvalio je pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije na saradnji i ostvarenim rezultatima u zajedničkoj borbi za otadžbinu.

"Imao sam veliku privilegiju da zajedno radimo u prethodne dve godine i da zajedno služimo našoj Srbiji“, poručio je Stefanović u pisanoj izjavi.

On je naveo da je „naša vojska danas jedna od vodećih sila u regionu, takva da svojom snagom garantuje miran san našeg naroda i stabilnost naše zemlje“.

"Ponosan sam što ste danas bolje opremljeni i naoružani, ali posebno ponosan što smo u prethodnom periodu, uz bezrezervnu podršku predsednika Vučića, investirali u povećanje vaših primanja i poboljšanje vašeg životnog standarda“, rekao je Stefanović.

On je istakao da je „srpski vojnik nepokolebljiv, neustrašiv, častan i poseban na tako mnogo načina, jer ga u njegovim bitkama vodi njegovo veliko srce, ono iskreno kuca za našu jedinu otadžbinu i nema teškoće i izazova sa kojim se neće uhvatiti u koštac“.

"Uveren da ćete nastaviti sa istim žarom da se borite za očuvanje, opstanak i budućnost naše Srbije, od srca vam želim puno sreće u daljem radu i svako dobro vama i vašim porodicama“, poručio je Stefanović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()