Strateška saradnja SNS-a i SPS-a: Vučić i Dačić sve dogovorili uz piće

Vučić je priložio i fotografiju na kojoj su on i Dačić sa sinovima Danilom i Lukom u bašti jednog od restorana u Beogradu na vodi

16.10.2022. 13:47
  • Podeli:
Dacic_Vucic_buducnostsrbije-1665920821559.webp Foto: Buducnostsrbije/Instagram

Predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić objavio je danas na instragram profilu "budućnostsrbijeav" da su se on i predsednik SPS-a Ivica Dačić dogovorili o strateškoj saradnji dveju stranaka.

"Pošto smo sve dogovorili vezano za stratešku saradnju naših političkih partija, vreme je da se u Beogradu na vodi opustimo i pripremimo za napornu nedelju", napisao je Vučić.

Vučić je priložio i fotografiju na kojoj su on i Dačić sa sinovima Danilom i Lukom u bašti jednog od restorana u Beogradu na vodi.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()