Svečlji nije odobreno da poseti Bujanovac, Preševo i Medveđu

Kako je rekao Priština će odgovoriti merom reciprociteta

04.01.2024. 12:12
  • Podeli:
Dželjaj Svečlja FacebookXhelal Sveçla-659692a520bbd.webp Foto: FacebookXhelal Sveçla

Ministar unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija Dželjalj Svečlja izjavio je danas da mu Beograd nije dozvolio da poseti Bujanovac, Preševo i Medveđu.

On je na svom Fejsbuku napisao da ga je o tomeae odbijena bez obrazloženja.

Kako je rekao Priština će odgovoriti merom reciprociteta.

Takozvana kosovska policija je u sredu na prelazu Merdare zabranila bez ikakvog objašnjenja novinaru agencije Tanjug Anđelku Utješanoviću da uđe na teritoriju Kosova i Metohije kako bi izveštavao o poseti patrijarha Porfirija svetinjama na KiM.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()