"Svet je prazan ako u njemu nemate iskrenog prijatelja:" Vučić dočekao predsednika UAE u Beogradu

Vučić je naveo da šeik Bin Zajed u Srbiji ima svoju drugu kuću, dom koji ga dočekuje otvorenih vrata i iskrenog srca

05.10.2024. 12:09
  • Podeli:
Mohamed bin Zajed al Nahjan, aleksandar vučić - 5 okt 2024 - foto Printscreen Instagram buducnostsrbijeav-6701101ceb2ff.webp Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekao je danas na Aerodromu Nikola Tesla predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Mohameda bin Zajeda al Nahjana, koji boravi u radnoj poseti Srbiji.

Vučić je Instagramu naveo da je sa poštovanjem i radošću ugostio velikog prijatelja Srbije.

"Stara arapska poslovica kaže da je svet prazan ako u njemu nemate istinskog, iskrenog i odanog prijatelja koji je uvek tu za vas, u svim vremenima, a pogotovo u onima u kojima je čast gotovo nestala, velikodušnost se izgubila, a iskrenost iščezla. Naša Srbija ima upravo takvog prijatelja i ja ga danas dočekujem sa najvećim poštovanjem i ogromnom radošću, zahvalan za odnos koji ima prema našoj zemlji i narodu", istakao je predsednik Vučić.

Dodao je da je predsednik UAE mnogo više od prijatelja i da on u Srbiji ima "svoju drugu kuću, dom koji ga dočekuje otvorenih vrata i iskrenog srca, u zemlji koja pamti svu podršku, bratski odnos, poštovanje i nesebičnu pomoć koju nam je dao kada nam je najviše bila potrebna".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()