Tahiri: Kurti pričom o dinaru zbunjuje svet i nanosi nemerljivu štetu Prištini

Takozvana centralna banka Kosmeta donela je uredbu kojom je od 1. februara zabranjeno korišćenje dinara

30.04.2024. 17:15
  • Podeli:
edita tahiri profimedia-0107619799-1667831300401.webp Foto: Profimedia

Nekadašnji glavni pregovarač Prištine Edita Tahiri istakla je da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti pričom o ukidanju dinara samo nanosi nemerljivu štetu Prištini.

Ona je na svom Fejsbuku napisala da Kurti nastavlja da širi propagandu kada je reč o ukidanju dinara, da na taj način zbunjuje čitav svet, kao i da se evro na Kosovu i Metohiji koristi još od devedesetih godina.

"Kurti propagandom za dinar zbunjuje svet - kakav autogol... Neznanje je beda uma", poručila je Tahiri ma Fejsbuku.

Takozvana Centralna banka Kosova donela je uredbu kojom je od 1. februara zabranjeno korišćenje dinara, što je stvorilo ogromne probleme građanima koji primanja i socijalna davanja primaju u dinarima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()