Vučević čestitao Vaskrs: Sačuvajmo mir i zajedno koračajmo putem ljubavi i sloge

Neka ovaj najveći hrišćanski praznik bude smernica svima, kako bi ispunjeni nadom i verom nastavili da Srbiju vodimo pravim putem, naveo je premiejr

04.05.2024. 16:44
  • Podeli:
miloš vučević marko đoković tanjug-6634c70866dcc.webp Foto: Marko Đoković Tanjug

Predsednk Vlade Republike Srbije Miloš Vučević uputio je danas čestitku patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu i monaštvu, kao i pravoslavnim vrnicima koji Vaskrs slave po Julijanskom kalendaru. 

„U ime Vlade Republike Srbije i svoje lično ime, Vama, sveštenstvu, monaštvu i svim vernicima čestitam Uskrs, Vaskrs Sina Božijeg", napisao je Vučević, saopštila je Kancelarija za saradnju s medijima Vlade Srbije.

On je istakao da je "u vremenima u kojima smo suočeni sa brojnim iskušenjima neizmerna želja da sačuvamo mir, mudrost, odgovornost kao i odlučnost da zajedno koračamo putem ljubavi i putem sloge. 

"Neka ovaj najveći hrišćanski praznik bude smernica svima, kako bi ispunjeni nadom i verom nastavili da Srbiju vodimo pravim putem na dobrobit svih naših građana i čitavog srpskog naroda. Hristos vokrese! Vaistinu voskrese!“, poručio je predsednik Vlade Republike Srbije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()