Vučić: Bliskost i prijateljstvo Srbije i Mađarske biće danas konkretizovani

Vučić i Ana Brnabić sastali su se danas sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom i predsednicom Mađarske Katalin Novak na Paliću

20.06.2023. 11:15
  • Podeli:
Aleksandar Vučić_Katalin Novak_Ana Brnabić_Viktor Orban_Prva sednica strateškog saveta za saradnju Srbije i Mađarske_Foto Tanjug_Miloš Milivojević-64916f0a33862.webp Foto: Tanjug / Miloš Milivojević

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da će strateško partnerstvo, razumevanje, međusobno uvažavanje, bliskost i prijateljstvo Srbije i Mađarske danas biti ponovo potvrđeni i konkretizovani novim sporazumima i projektima, na dobrobit svih naših građana.

"Sa Katalin Novak, Viktorom Orbanom i Anom Brnabić dogovaramo velike i važne projekte koji će dati dugoročan doprinos rastu i razvoju Srbije i Mađarske, ali i obezbediti sigurnost za naše građane u vremenima koja dolaze. Time danas otvaramo još jedno poglavlje u saradnji i ispisujemo novu istorijsku stranicu u odnosima dve zemlje", napisao je Vuccich na instagram nalogu buducnostrbijeav.

"Živelo prijateljstvo Srbije i Mađarske", poručio je predsednik.

Vučić i premijerka Ana Brnabić na Paliću su se sastali sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom i predsednicom Mađarske Katalin Novak.

Predviđeno je da se održi sednica Strateškog saveta za saradnju dve zemlje posle koje će uslediti ceremonija potpisivanja bilateralnih dokumenata.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()