Vučić: Dobro je što Srbija ima litijum, to će biti naša komparativna prednost

Komentarisao je i to šta je rekao Srđan Škoro pozivajući na linč njegovog sina Danila

08.07.2024. 18:57
  • Podeli:
vučić tv pink-668c1a2230ea3.webp Foto: TV Pink/Printscreen

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija ima litijum i da je dobro što ga ima, jer će to predstavljati našu komparativnu prednost u odnosu na mnoge u okruženju.

"Ali i zajedničku snagu celog regiona, ne samo Srbije. I zbog toga sam srećan. A na te uvrede dobio sam bezbroj predloga kako da odgovorim. Ja, da budem iskren, ne znam šta bih rekao", rekao je Vučić za Pink na pitanje novinara kako odgovara na to što je rekao Srđan Škoro pozivajući na linč njegovog sina Danila.

Dodao je da oni za to kažu da je to reč kritike i da nema ništa protiv toga šta god da kažu i naveo da je isti čovek govorio o Majdanpeku i Boru sa gađanjom. 

"To je jedna matrica koja postoji već godinama i ništa se po tom pitanju nije promenilo. Nisam ja ovde da komentarišem sve te stvari i da govorim o onome što pogađa mene lično ili bilo što drugo, već da se osvrnem na ono što ima dublji smisao. Govorite o Majdanpeku i Boru sa gađanjom, kao o  najgorim mestima na svetu. Majdanpek je podignut zahvaljujući rudniku. Majdanpek ne bi postojao da nema rudnika.

Pre svega da nije bilo rude na Peku, a zatim da nije bilo majdanpečkog rudnika, ne bi bilo prelepog Majdanpeka. Teško da bi se razvio i Donji Milanovac", rekao je Vučić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()