Vučić još jednom čestitao Vaskrs, pa pokazao i poklon koji je dobio od Srba sa Kosova i Metohije

Predsednik izrazio veliku zahvalnost i istakao da je Srbija uvek uz naš narod na Kosmetu, onoliko koliko oni vole Srbiju, a to je beskrajno

04.05.2024. 21:59
  • Podeli:
vucic tanjug-659e9c9a989d6.webp Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom je večeras čestitao Vaskrs svima, a posebno srpskom narodu na Kosovu i Metohiji. 

Predsednik je u objavi na Instagramu pokazao i poklon koji je dobio od Srba i devojčice Pavline Radovanović sa Kosova i Metohije.

''Hristos vaskrse, srećan praznik našem naordu, našim ljudima gde god da žive. Ja sam dobio poseban poklon za Vaskrs od naših ljudi iz Orahovca i Velike Hoče, od naših Srba koji žive u toj metohijskoj enklavi. I oni su spremili i ova divna jaja ofarbali i pripremili i poslali nama ovde u Predsedništvo'', poručio je Vučio u video snimku okačenom na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

On je istakao da hoće da im zahvali i kaže da ih mnogo volimo i da je Srbija uvek uz njih, onoliko koliko oni vole Srbiju, a to je beskrajno. 

''A ovo sam dobio kao poseban poklon, ovako ih je obojila i iscrtala Pavlina, naša čuvena, prelepa i najboljeg mogućeg glasa. Napravila je za Vukana, Danila i Milicu i na svakom pišu njihova imena. Beskrajno im hvala i još jedanput posebno čestitam praznik svima a posebno našem narodu na Kosovu i Metohiji. Oni su duša našeg naroda, oni su srce našeg naroda i beskrajno im hvala na divnom poklonu. Hristos vaskrse'', rekao je Vučić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()