Vučić sa Patricijom Lips razgovarao o pitanjima koja opterećuju odnose Srbije i Nemačke

Vučić je dodao da su među temama bile i reforme u svim oblastima od značaja za evropski put Srbije

29.04.2024. 14:04
  • Podeli:
aleksandar vučić, patricija lips, 29 april 2024 - foto Printscreen Instagram buducnostsrbijeav-662f8cbb24dd5.webp Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa zamenicom šefa poslaničkog kluba CDU/CSU u Bundestagu, zaduženom za evropsku politiku i pitanja ljudskih prava Patricijom Lips sa kojom je imao otvoren razgovor o svim pitanjima koja trenutno opterećuju inače odlične odnose Srbije i Nemačke, kao i o jačanju saradnje u brojnim oblastima.

"Pojasnio sam pozicije Srbije o zajedničkim temama od interesa i istakao privrženost naše zemlje evropskim integracijama, kao i daljem snaženju ekonomskih i bilateralnih odnosa sa Nemačkom, o čemu sam imao odlične razgovore sa Fridrihom Mercom, predsednikom CSU u Minhenu, kao i sa premijerom Bavarske Markusom Zederom prilikom njegove nedavne posete našoj zemlji", napisao je Vučić na istagram nalogu buducnostsrbijeav. 

Vučić je dodao da su svakako, među temama bile i reforme u svim oblastima od značaja za evropski put Srbije, a posebno u domenima vladavine prava i unapređenja demokratskih procesa, kojima je Srbija iskreno posvećena. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()