Vučić sa predstavnicima EU o temama od značaja za Srbiju

Sa šefom delegacije EU u Srbiji i ambasadorom Italije razgovaram o mogućnostima dodatnih ulaganja u naše reke, njihovo ulepšavanje i čišćenje, naveo je Vučić

26.07.2023. 19:16
  • Podeli:
Aleksandar Vučić_Emanuele Žiofre_Luka Gori_Foto Instagam buducnostsrbijeav-64c15689992b3.webp Foto: Instagam / buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predstavnicima Evropske unije o temama od značaja za Srbiju.

"Ceo dan smo proveli sa predstavnicima EU razgovarajući o temama od značaja za našu zemlju. Dan završavamo vožnjom brodom, a ja sam iskreno ponosan što sam imao priliku da im pokažem koliko je Srbija lepa i sa auto-puta, ali i sa reka", napisao je predsednik Srbije na Instagramu.

"Sa šefom delegacije EU u Srbiji Emanuele Žiofreom i ambasadorom Italije u Srbiji Lukom Gorijem razgovaram o mogućnostima dodatnih ulaganja u naše reke, njihovo ulepšavanje i čišćenje, kako bi još više pokazale svu svoju lepotu i potencijale koje treba iskoristiti na najbolji mogući način."

"P.S. Ambasador Italije Luka Gori je došao, kao što vidite, u dresu Fiorentine. Verujem da će optimizam za nekoliko sati malo da mu splasne", napisao je predsednik Vučić na svom Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()