Vučić: Srbija je izdržala nemoguće, potrebno drugo poluvreme

'Zato nam je potrebno drugo poluvreme. Potrebno nam je da napravimo novi plan, i sa najmodernijim tehnologijama, i sa dodatnim investicijama, i sa time kako Srbija da napreduje'

15.07.2023. 16:05
  • Podeli:
Trilaterala u Beču_Aleksandar Vučić_Foto Reuters-64a7ff9b1725d.webp Foto: Reuters

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da smo po pitanju očuvanja nacionalnih i državnih interesa izdržali nemoguće.

"Mi smo završili prvo poluvreme, u kojem smo izdržali nemoguće stvari po pitanju očuvanja naših nacionalnih i državnih interesa. Ali, pre svega, smo podigli našu ekonomiju, podigli nadanja i očekivanja ljudi, podigli plate, podigli penzije, i tek ćemo. Zato nam je potrebno drugo poluvreme. Potrebno nam je da napravimo novi plan, i sa veštačkom inteligencijom, i sa najmodernijim tehnologijama, i sa dodatnim investicijama, i sa time kako Srbija da napreduje. Živela Srbija!", napisao je predsednik Vučić uz video objavljen na Instagram nalogu avucic.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()