Vučić: U Budimpešti sam imao sadržajne razgovore sa brojnim svetskim liderima

'Razgovarali smo o mnogim važnim stvarima za Srbiju i to će nam omogućiti nove investicije, mnogo napretka u budućnosti, mnogo toga što moramo da uradimo za naše građane'

20.08.2023. 21:27
  • Podeli:
Aleksandar Vučić_Foto Tanjug_Strahinja Aćimović-64cbeec68cc60.webp Foto: Tanjug / Strahinja Aćimović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je danas da je zadovoljan sadržajem današnjih razgovora s brojnim svetskim liderima u Budimpešti i izrazio veliku zahvalnost premijeru Mađarske Viktoru Orbanu na gostoprimstvu.

"Mnogo dobrih sastanaka i razgovora sa predsednicima Turske, Uzbekistana, Azerbejdžana. Poseban razgovor sa emirom Države Katar šeikom Tamimom bin Hamad Al-Tanijem i očekujem uskoro njegovu posetu našoj zemlji. Razgovarali smo o mnogim važnim stvarima za Srbiju i to će nam omogućiti nove investicije, mnogo napretka u budućnosti, mnogo toga što moramo da uradimo za naše građane", poručio je predsednik Srbije u video poruci na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.  

On se zahvalio ljudima u Srbiji koji su, kako je rekao, "prepoznali naše namere i mere koje donosimo".

"Više od 350.000 dece i više od 220.000 majki se već prijavilo za pomoć države. U jednom danu više od 700.000 penzionerskih kartica je podeljeno. Pozivam penzionere da nastave da se prijavljuju, imaće ogromne koristi od posedovanja penzionerskih kartica i građane Srbije da se spremamo za EXPO, da radimo i da se borimo. Živela Srbija", poručio je Vučić.

On je rekao da je prava sreća što je danas u Budimpešti prisustvovao osvajanju prvog zlata u istoriji Srbije na svetskim atletskim prvenstvima i još jednom čestitao zlatnu medalju srpskoj atletičarki Ivani Vuleti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()