Vučić u Davosu razgovarao sa predsednicom ECB

Vučić je sa Lagard razgovarao o ekonomijama zemalja izvan EU

17.01.2024. 19:25
  • Podeli:
vučić lagard Gian EhrenzellerKeystone via AP tanjug-65a81b046b687.webp Foto: Gian EhrenzellerKeystone via AP/Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Davosu sa predsednicom Evropske centralne banke Kristin Lagard o ekonomskim predviđanjima za 2024. godinu.

On je na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" napisao da se posebno govorilo o perspektivama razvoja i merama monetarne politike ekonomija izvan EU, koje bi doprinele opštoj finansijskoj stabilizaciji.

"Sa predsednicom Evropske centralne banke Kristin Lagard o ekonomskim predviđanjima za 2024. godinu u izazovnom i složenom međunarodnom kontekstu, a posebno o perspektivama razvoja i merama monetarne politike ekonomija izvan EU, koje bi doprinele opštoj finansijskoj stabilizaciji", naveo je Vučić.

Predsednik Srbije u Davosu učestvuje na Svetskom ekonomskom forumu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()