"Popodne" slavi svoj prvi rođendan! Milijana Mićunović od danas deo voditeljskog tima

Budite uz UNA televiziju od 17 sati!

Autor: Web UNA Srbija
20.03.2024. 12:01
  • Podeli:
POPODNE  copy-65f49ccbe0273.webp Foto: UNA

Od kada se pre tačno godinu dana pojavila na UNA televiziji - dnevna emisija "Popodne” donela je pravo osveženje na malim ekranima. Ovaj gradski magazin radnim danima od 17 sati bavi se aktuelnim događajima u Srbiji, donosi izveštaje sa terena, dokumentarne priloge, zabavne teme, ankete i debate u studiju posvećene pitanjima građana. 

Gostovanja eminentnih glumaca, muzičkih izvođača, slikara, pisaca, mladih talenata, kao i najave pozorišnih i filmskih premijera, izložbi, koncerata i drugih kvalitetnih gradskih događaja takođe su deo ovog TV formata.

Glavna urednica Marijana Tabaković ponosna je na uspeh emisije i svoj tim:

"Ko bi rekao da je prošlo godinu dana - eto to je moj glavni utisak kada je naše 'Popodne' u pitanju! Srećna sam što emisija 'diše' i što smo kvalitetom našeg programa zaslužili da u našu emisiju gosti rado dolaze.”

Na ovaj poseban dan, Marijana ima i sjajnu vest za sve gledaoce – voditeljskom timu pridružuje se i Milijana Mićunović, koja će svojom energijom dodatno ulepšati "Popodne" sredom. Urednica takođe otkriva i da struktura emisije u novoj sezoni ostaje nepromenjena:

Foto: UNA

"Koncept ostaje isti - u središtu svake priče je 'čovek' i sve ono što jedan život nosi sa sobom, njegove lepe, ali i ružne strane. Tu smo da ponudimo nadu, utehu, ali i rešenje. U eri savremenih tehnologija, bez obzira na sve, televizija i dalje ima najveći uticaj, a UNA taj uticaj koristi na pravi način!”

Današnja emisija biće prava rođendanska! Biće lepih razgovora, ali i pesme. A na ovaj važan datum, u studiju će biti sve tri voditeljke - Marijana, Ana i Milijana, i ugostiće ljude sa kojima je i započeta avanturu zvana "Popodne".

Danas je i prvi dan proleća, Međunarodni dan sreće, ali i Dan borbe protiv raka dojke i sve su to razlozi da baš danas posebno slavimo život!

Zato budite uz UNA televiziju od 17 sati!

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()