Praznično radno vreme u IDEA, Roda i Mercator prodavnicama: Pripremite se za praznike i uživajte u iznenađenjima

U subotu 31. decembra 335 IDEA, Roda i Mercator prodavnica radiće do 18h

Autor: Promo
29.12.2022. 14:30
  • Podeli:
supermarket, prodavnica Pixabay-63ad965be84d3.webp Foto: Pixabay

Sada je idealno vreme da se prepustite osećajima koje nose praznici i da provedete dane u toplini svog doma, ušuškani sa svojim voljenima, uz kvalitetne proizvode kupljene u IDEA prodavnicama, Roda marketima i Mercator hipermaketima.

U subotu 31. decembra 335 IDEA, Roda i Mercator prodavnica radiće do 18h, dok će četiri odabrane prodavnice, IDEA Dorćol, IDEA London, IDEA Zlatibor i IDEA Kopaonik, raditi redovno radno vreme.

U nedelju 1. januara radiće samo pet naših prodavnica, i to IDEA Dorćol, IDEA London, IDEA Kopaonik, i obe IDEA prodavnice na Zlatiboru.

U petak 6. januara sve IDEA prodavnice, Roda marketi i Mercator hipermarketi radiće do 18h, a subota 7. januar biće neradan dan za sve naše radnje širom Srbije.

Za više informacija posetite www.idea.rs ili www.roda.rs.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()