Predsednik Vučić izričit: Opstaće Srbi na Kosovu i Metohiji i sačuvaće svoju imovinu

Istaknuto je da Priština temeljno pokušava da zatre srpsko ime i prezime, i to radi uz glasno ćutanje sveta

21.12.2023. 12:42
  • Podeli:
aleksandar vučić, vijadukt u vrbasu - 21 dec 2023 - foto Tanjug Rade Prelić 1-6584243f625d8.webp Foto: Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi Priština najviše volela da se zatre ime Banjska, kao i Rajska banja u koju je Beograd dosta uložio.

On je na pitanje novinara kako komentariše upad u taj kompleks u selu Banjska kod Zvečana rekao da bi oni voleli da se zatru i srpsko ime i prezime.

"To rade temeljno uz glasno ćutanje sveta, ali opstaće Srbi i sačuvaće i svoju imovinu i kapital", rekao je on.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()