Anđelka Stević Žugić u novom 'Reaktoru': Glumica otkrila od čega je najviše bežala, a sustiglo ju je

Emisija 'Reaktor' svake subote na UNA TV u 13:10

16.09.2023. 14:15
  • Podeli:

Nova sezona emisije "Reaktor" počela je u izmenjenom izdanju. Voditelj Slavko Beleslin i njegov tim traže odgovore na četiri pitanja koja su postavili građani. 

U prvoj epizodi nove sezone, društvo mu je pravila glumica Anđelka Stević Žugić koja je iznela svoje mišljenje na četiri veoma zanimljive teme.

Kada je čula pitanje koje je postavio jedan mladić, a koje glasi: 

Da li bi me neko odbranio u slučaju napada na javnom mestu?

Anđelka je rekla da njoj na pamet ne bi palo takvo pitanje, jer nikada ne razmišlja o najgorim scenarijima, jer se uvek trudi da veruje kako će sve biti dobro. 

Nakon što je pogledala odgovor na to pitanje do kog su došli novinari "Reaktora", rekla je da je na nju najveći utisak ostavilo to što je napadnutom mladiću odmah u pomoć došla policija. Takođe je istakla da misli da su vrednosti poput čojstva, junaštva i empatije bliže starijim nego mlađim generacijama.

Tema koju su Beleslin i Žugićeva potom otvorili jesu "beli tragovi koji ostaju iza aviona", Anđelka je odmah rekla da nikako nije sklona teorijama zavere, ali da se u poslednje vreme pita da li postoje vanzemaljci. 

Foto: UNA

Beleslin joj je potom rekao da takođe postoji mit da su žene sa dva prezimena među najkomplikovanijim, na šta je Anđelka odgovorila: 

"Ja sam tek par dana sa dva prezimena i uvek sam bežala od toga. Međutim, valjda ono od čega najviše bežiš te uvek stigne, tako da se samo treba prepustiti".

Kada je u pitanju tema ukidanja izvršitelja, Žugićeva je bila iskrena, te je odmah rekla da su njene dve najbolje prijateljice izvršiteljke i da iz tog iskustva zna da su one vrlo saosećajne u poslu. 

Zaključila je da u mnogim profesijama nedostaje ljudskosti, kao i da pojedinačni loši primeri neretko dovode do pogrešnih generalizacija.

Na samom početku razgovora na temu - "da li postoji život posle smrti" Anđelka je rekla da ona i te kako veruje da postoji. 

Foto: UNA

"Zašto bi meni žena koja mi radi natalne karte rekla da sam ja u prošlom životu bila vojskovođa. Ja sve to znam šta je bilo u prošlom životu i shodno tome ići ću i u neki budući. I baš bih volela da neke ljude koje sam sada srela sretnem i u tom budućem životu".

Ukoliko ste propustili emisiju "Reaktor" možete je pogledati na ovom linku.  

UNA televizija ograđuje se od izjava, ličnog mišljenja i stavova sagovornika i gostiju iznetih u emisijama koje se emituju na našem kanalu.

Gledaoci u Srbiji UNA TV mogu gledati na teritoriji Beograda - GRADSKA TELEVIZIJA na poziciji 11 set top box alotment Avala i putem kablovskih operatera: MTS Iris (na poziciji 125), Orion Telekom (na poziciji 11), BeotelNet (na poziciji 11), Supernova (na poziciji 25), Yettel Hipernet TV platforma (na poziciji 14), Sat Cable – Sat Trak (na poziciji 47), KBC NET (na poziciji 11), NEXT (na poziciji 24) i Jotel (na poziciji 27).

Gledaocima u Bosni i Hercegovini UNA TV je dostupna putem MUX D digitalnog emitovanja (na poziciji 2), m:tel (na poziciji 22), Supernova (na poziciji 19), Telemach (na poziciji 69), Logosoft (na poziciji 630), home.tv HT ERONET (na poziciji 30), MAX TV (na poziciji 20), WIRAC (na poziciji 22), TERC KTV (na poziciji 130), MEDIASKY (na poziciji 25), AMBNET (pozicija 12), Stokic KDS (na poziciji 24), Miss KDS (na poziciji 202), TXTV (na poziciji 168), KDS Ortak (na poziciji 35), DINNET (na poziciji 30), KTV E-G-E (na poziciji 12) i Global IPTV (na poziciji 9 u Federaciji BiH i na poziciji 4 u Republici Srpskoj), dok je gledaocima u Crnoj Gori dostupna putem MTEL ME (na poziciji 112).

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()