Abazović stigao sa tortom: Izvršena primopredaja dužnosti Spajiću

Abazović je poželo Crnoj Gori da niže uspehe i ostane na pravom putu

31.10.2023. 09:04
  • Podeli:
dritan abazović milojko spajić foto Facebook DritanAbazovic-6540b4a508d0a.webp Foto: Facebook@DritanAbazaović

Dritan Abazović predao je premijersku palicu Milojku Spajiću, a kako je obećao uz primopredaju stigla je i - torta.

“Kao što demokratski maniri nalažu, jutros izvršena primopredaja dužnosti! Poželeo sam sreću novom premijeru i 44. Vladi. Da Crna Gora uvek niže samo uspehe i ostane na pravom putu”, napisao je Abazović.

Uz objavu, Abazović je objavio i fotografije rukkovanja sa Spajićem i torte.

Podsetimo, Skupština Crne Gore izabrala je jutros 44. Vladu koju će voditi Milojko Spajić, lider Pokreta Evropa sad (PES).

Za izbor nove Vlade glasalo je 46 poslanika, protiv je bilo 19, jedan uzdržan.

Spajić je jutros najavio da će odluka o odlaganju popisa stanovništva biti doneta na današnjoj sednici Vlade, koja će se održati u 13 sati.

"Našli smo način da sačuvamo onih 700.000 evra, koje je Monstat govorio da ćemo odlaganjem potrošiti. Samim tim što će popis biti odložen za 30. novembar, a ne 1. decembar, možemo da iskoristimo postojeće popisnice", naveo je Spajić.

Ukazao je da je podrška 46 poslanika njegovom kabinetu najveća koju je jedna vlada u Crnoj Gori imala do sada.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()