Akcija "Nišan 3": U Banjaluci sa pet kilograma droge uhapšen sin savetnika direktora policije RS

Tokom pretresa automobila je zaplenjeno je deset paketa marihuane, četiri mobilna telefona, kao i drugi predmeti

01.10.2024. 14:27
  • Podeli:
policija republike srpske mup srpske-6536769da9bcf.webp Foto: MUP Republike Srpske

U Banjaluci je u akciji kodnog naziva "Nišan 3" uhapšen Marko Simić, sin savetnika direktora policije RS Dragana Simića.

Policija je, kako se navodi, juče u automobilu koji je vozio Simić, zaplenila pet kilograma marihuane, piše banjalučki portal Srpska.info.

U tekstu se navodi da su policijski službenici u Kuljanskoj ulici pokušali prvo da zaustave Simićev automobil, ali je on pobegao.

Policija ga je stigla i uhapsila ga uz upotrebu sile.

Po naredbi Osnovnog suda Banjaluka, pretresen je Siumićev automobil, a tokom pretresa je zaplenjeno je deset pakovanja u kojima se nalazilo pet kilograma marihuane, četiri mobilna telefona, kao i drugi predmeti.

Pretresen je i stan koji koristi Simić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()