Akcija "Rojal fleš": Zaplenjeno više od pet kilograma droge u centru Sarajeva

Pronađene su velike količine spida, ekstazija i marihuane

28.09.2024. 11:41
  • Podeli:
sarajevska policija u sarajevu, bosanska policija, bosansko-hercegovačka, policajci kantona sarajevo - 23 sept 2024 - Armin Durgut PIXSELL-66f7c83157987.webp Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Policija u Sarajevu je uhapsila dve osobe i zaplenila više od pet kilograma droge u centru grada, saopšteno je danas iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Navedeno je da su u policijskoj akciji pod kodnim nazivom "Rojal fleš" izvršeni pretresi na području Centra, u kojima je pronađeno 11 pakovanja spida ukupne mase oko 2.000 grama i osam pakovanja sa više od 3.500 tableta ekstazija ukupne težine veće od 2.000 grama, prenosi portal Klix.ba.

Pronađeno je devet PVC pakovanja marihuane ukupne težine veće od 1.300 grama, četiri digitalne vage, aparat za vakumiranje i drugi predmeti od interesa za istragu.

Uhapšena su dva muškarca iz Sarajeva - M. I. (50) i A. V. (39)  zbog osnovane sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, ističe se u saopštenju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()