Banjalučani zapalili sveće za ubijene učenike i radnika obezbeđenja OŠ 'Vladislav Ribnikar'

Građani su položili bele ruže i ostavili plišane medvediće

04.05.2023. 19:53
  • Podeli:
Banjaluka_cvijce_svijece_Beograd_foto_AA (4)-6453ef475bb8d.webp Foto: AA

Mnogobrojni Banjalučani večeras su u centru grada na Trgu Krajine zapalili sveće za nastradale učenike i radnika obezbeđenja beogradske Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", javlja Anadolija.

Građani su položili bele ruže i ostavili plišane medvediće. Među okupljenima bilo je najviše mladih.

U tragediji u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu trinaestogodišnji dečak, učenik sedmog razreda te škole, hicima iz vatrenog oružja ubio je osmoro đaka i čuvara škole, a ranio šestoro dece i nastavnicu.

Vlada Republike Srbije proglasila je petak, subotu i nedelju za dane žalosti, a u Republici Srpskoj je Dan žalosti u petak.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()